2011. július 15., péntek

Cynthia Parker


Sorsforduló


Nicole Bennett gazdag szülők gyermekeként látta meg a napvilágot, ennek ellenére meglehetősen szigorú, konzervatív nevelést kapott.Édesapja úgy gondolja, hogy modern világ ide vagy oda, lányának kizárólagos kötelessége felkészülni a tökéletes feleség és anya szerepére, továbbá elfogadni azt a férfit férjének, akit ő választ ki neki.Jó kislány lévén Nicole nem lázadozik, noha a lelke mélyén érzi, ez azért még sincs így rendjén a huszadik század végén, ráadásul tizenkilenc évesen túl fiatalnak tartja magát a házassághoz. Mint minden ember életében, az övében is elérkezik az a pillanat, amikor olyan események veszik kezdetüket, melyek nincsenek tekintettel a szigorú atya elvárásaira, s melyek végül teljesen új irányba terelik a lány életét.

Szóbeszéd


Olivia Neils titokban vonzódik fogorvosához, ám egy pletykának köszönhetően másik férfi karjában köt ki. E meggondolatlan tettéért drága árat fizet.Martha Gilmore is a szóbeszéd áldozatává válik, de közben rádöbben, nem a szüleinek kell megfelelnie, hanem önmagának.Kimberley Taylort plátói szerelem emészti évek óta, őt egy másik pletyka közelebb viszi ugyan az áhított férfihoz, ám a sors ezúttal is közbeszól.Lassan keverednek ki a bajokból, meglelik helyüket a világban, de a szóbeszéd nem szűnik meg, míg ember él a Földön.

Nem menekülsz

Winnie Hamilton nem kisebb személyiség, mint a Hamilton Company vezérigazgatónője. Ám a hírneves cég pillanatnyi anyagi gondokkal küzd és újításának javaslatát az igazgatótanáccsal szemben csak egyetlen személy támogatja: a fiatal gazdasági igazgató, William Dulvich, s Winnie nagyon hálás neki ezért. El sem tudja képzelni, miért él még mindig egyedül ez a vonzó férfi. Amikor együtt ebédelnek, végre feleletet kap rá. Will ugyanis már régóta szerelmes valakibe – reménytelenül. Winnie segítene, ám mikor rákérdez a lány kilétére, William válasza minden képzeletét felülmúlja.

Gyötrelmes szerelem

Sylvia helyzete kétségbeejtő. Nincs állása, apja csak adósságot hagyott rá és egy elviselhetetlen házasság lehetőségét. Bizarr ötletének köszönhetően sikerül egy áruházban munkát kapnia. Már-már minden rendben lesz, amikor egy rablás megakadályozásakor a lány megsérül. Ekkor kezdődik a félreértések és meglepő fordulatok sorozata, s egy szerelem, mely úgy tűnik, eleve kudarcra van ítélve.

Nehéz út

Sindy szülei folyton veszekedtek, édesapjával nagyon ellenséges a kapcsolata, s úgy érzi, a férfi ki nem állhatja. Ebből az áldatlan állapotból egyetlen kiutat lát, ha minél előbb férjhez megy gyerekkori pajtásához, Keith-hez. Ám a szülők őrültségnek tartják, és leendő anyósa mindent el is követ, hogy megakadályozza.Lilian szabadulni szeretne házasságából, új életet kezdeni, de minden összeesküszik ellene. Az özvegy Laura viszont az egyedüllétet unta meg, társra vágyik, ami azonban kisebbik fiának nem tetszik.
Nehéz időszak áll mögöttük, mire mindannyiuk élete rendeződik…

Megbélyegezve
Andrea tizenhét évesen egy szörnyű tragédia folytán teljesen egyedül marad. Környezetében mindenki elfordul tőle, szinte sokként éri a felnőttek kegyetlen érzéketlensége, aminek következtében önhibáján kívül megbélyegzett emberré válik.Kétségbeesésében hátrahagyva szülővárosát – jobb híján – táncosnőként kezd dolgozni, ám hamar rádöbben, hogy a külső csillogás számtalan buktatót és megaláztatást rejt, s hogy ismét szembekerül az emberek megvetésével, noha semmire sem vágyik jobban, minthogy normális életet éljen. Amikor egy idősebb, pénzes vendég megkéri a kezét, képtelen ellenállni a kisértésnek és örömmel mond igent, bár sejti, meg kell küzdenie leendő férje családjával, s végképp nem engedheti, hogy kiderüljön, milyen sötét titkot takargat a múltjában.
Boldogsága azonban nem tart sokáig…

Forró éjszakák 2db

Jillian titkárnő a Quicknél, megszokott, unalmas napjai eseménytelenül telnek. Ám egy nap váratlanul megjelenik James, aki alaposan felborítja eddigi életét. Aztán eljegyzést terveznek, amit egy jelmezbálon akarnak bejelenteni, de Jillian titokzatos módon eltűnik, és innentől még bonyolultabbá válik minden… Pénz, szerelem, csalódás követi egymást és néhány forró éjszaka, amely édesebbé teszi az amúgy gyakran keserű életet.

Reménytelen
Rose és Virginia unokatestvérek, de gyermekkorukban találkoztak utoljára, mert a szüleik összevesztek és attól fogva csak titokban, telefonon tarthatták a kapcsolatot. Felnőttként azonban viszontlátják egymást; Rose, a szegény, vidéki lány tanulni megy New Yorkba, ahol Ginny gazdag szülei házában él leányanyaként a fiával. Tom, aki ismeri Rose-t – a lány is őt, sőt igen kínos emlék fűzi hozzá –, nagyon szeretné meghódítani, csakhogy Rose nem bízik a gazdag playboyban, érzelmeit szalmalángnak tartja. Virginia körülményei úgy alakulnak, hogy egyre többször szorul barátnője bátyjának a segítségére, noha Nick meglehetősen rossz véleménnyel van róla. Ennek ellenére kölcsönös vonzalom ébred bennük, jóllehet a férfi a világon mindent elkövet, hogy véget vessen neki. Életének féltve őrzött titka miatt amúgy is úgy érzi, az ő helyzete reménytelen.

Barátok
Christine Williams túl egy hosszú, boldogtalan házasságon immár semmi másra nem vágyik, mint nyugalmas életre, amiben többé nincs helye férfinak. Peter Sullivan háromszor is megpróbálkozik a házassággal, ám mindhárom alkalommal válás a vége, ezért elhatározza, hogy több nő nem lesz az életében. Cathy Palmer úgy gondolja, hogy ezt a két embert az isten is egymásnak teremtette, ezért feltétlenül össze kell hoznia őket. Csakhogy a kerítőnő feladata egyáltalán nem olyan egyszerű, ha a kiszemelt felek hallani sem akarnak újabb kapcsolatról…

Varázslat

Megan Sanders gyönyörű és csinos, sok asszony szemében irigylésre méltó teremtés. Saját munkája révén sikeres, jómódú, férje gazdagsága okán pedig mindene megvan, amit nő csak kívánhat. Szerelemből ment férjhez, mára egy kamaszlány édesanyja. Mégsem boldog. Csak ö tudja, hogy a hálószobában mennyi csalódás és megaláztatás érte az elmúlt évek alatt, Jeff szerint frigid, amit a férfi neje bűneként ró fel, és megbocsáthatatlannak tartja, s az alapjában véve tapasztalatlan asszony mindent elhisz neki. Ennek ellenére igyekszik megbékélni a sorsával, mígnem találkozik Alexszel, aki megismerteti a varázslattal, aminek létezésében erősen kételkedett. Megan végtelenül boldog és szerelmes, a válásba is beleegyezik, amiről pedig azelőtt hallani sem akart, csakhogy Alexről kiderül: nem az, akinek mondta magát…

                                                    Ár: Összes: 4400 ft /1db: 400ft

1 megjegyzés:

  1. Kedves Noriko!

    Aktuális még a hirdetés? A Nehéz út c. könyv érdekelne.

    Üdv.: Póth Szabina

    VálaszTörlés