2011. július 15., péntek

Sziasztok

Ez az oldal azért jött létre hogy a számomra fölösleges könyveket reklámozzam és eltudjam adni, mert hogy őszinte legyek lassan betemetnek a könyvek , és a szüleimet nagyon bosszantja hogy a szobám 90% - a könyvek teszik ki :( Magyarán kicsi a szobám és sok a könyv ezért vagy én megyek vagy a könyvek , kettőt találhatok mi lett a döntés:(

A könyvek mind jó állapotban vannak amiben van firka azt kifogom írni.

Árak: próbálok reális árakat kitalálni senkit nem akarok átverni , mert azért tudom mennyibe kerül jó könyv és mennyit kell rágyűjteni.

Átvétel : leginkább a személyesnek örülnék(hely szerint: Bács- Kiskun, Kecskemét) de ha nem megoldható, akkor postázok , csak ugyebár ez plusz költség ami gyakran van úgy hogy drágább mint a könyv.

Könyv megjelenések: képek formájában mindegyiket felrakom nem árulok zsákbamacskát +plusz próbálok majd valami leírásokat és közé tenni.

Fizetés: itt is a legjobban a személyesnek örülnék vagy van a rózsaszín csekk. Vagy banki átutalás kinek hogy tetszik. Előre is szólók ha valaki nem személyesen fizet annak addig nem küldöm el a könyveket míg nem fizetet, ez így korrekt aszem. Senkit nem akarok kellemetlen helyzetbe hozni , ezt mindenhol így csinálják.

Elérhetőségek : ha valakit érdekel, valamelyik könyv az itt szól vagy ír egy e-mailt erre a címre: noriko90@freemail.hu itt rögzítjük egymás adatait: név,telefonszám, cím és egyebek.

KÖNYVEK: elég vegyes a repertoár : ifjúsági regénytől , önéletrajzig , a rengeteg szerelmes regényig a főiskolás könyvig lesz minden. Összesen kb: 50 könyv lesz eladó, a többinek keresek helyet.

Hát összességében szerintem mindent leírtam akinek kérdése lenne az majd a fent említet helyeken nyugodtan feltehetik.

Végszó: Jó nézelődést és vásárlást:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése